0 0
Krevety White Tiger

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete jen zkopírovat a sdílet tuto url adresu

Ingredience

Adjust Servings:
250 g krevety White Tiger
150 ml bílé víno
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
1 česnek stroužek
petrželka
olivový olej
sůl hrubozrnná

Uložit tento recept

You need to or Register to bookmark/favorite this content.

Krevety White Tiger

Gamberi White Tiger

Vlastnosti:
  • s alkoholem

Zde Vám představuji jednu z mnoha možných příprav krevet. Hlavní předností tohoto receptu je, že vynikne jejich přirozená chuť a kvalita.

  • 20min
  • Porce 2
  • Středně obtížné

Ingredience

Úvod

Sdílet

Pojďme si spolu připravit Krevety White Tiger. Navrhuji Vám zařadit tento snadný a rychlý, ale velmi dobrý pokrm do silvestrovského menu. Buď jako předkrm či součást druhého chodu, pokud hodláte připravovat chody na bázi ryb.

Já osobně krevety připravím jako předkrm, ale často je vařím i jako druhý chod večeře pro manžela v průběhu pracovního týdne a jsou vždy velmi pozitivně hodnoceny.

Značkový eshop TESCOMA: Jak na mořské plody? Získat tipy />“ border=“0″/></a><br />
Vždy používejte kvalitní ingredience, chutě budou zvýrazněny a požitek z jídla bude větší. V tomto případě se jedná o správný výběr krevet, citrónu, oleje a vína.<br />
<script type=// < ![CDATA[ google_ad_client = "ca-pub-2962381773809847"; google_ad_slot = "5998031218"; google_ad_width = 300; google_ad_height = 250; // ]]>


TIPY: Hlavně nevylévejte omáčku, která Vám vznikne při přípravě krevet v pánvičce! Postačí, když opečete bílý chléb a touto šťávou ho přelijete, pochutnáte si podruhé 🙂

Pro pár rad ohledně výběru, skladování a vyloupávání krevet si můžete přečíst článek, který je k dispozici v sekci Tutoriály nebo na následujícím odkazu:

Jak na krevety





SalvaSalva

You need to or Register to bookmark/favorite this content.

Postup

1
Hotovo

Mražené krevety necháme nejprve rozmrazit. Ať čerstvé či rozmražené pak dobře omyjeme pod tekoucí vodou. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme na jemno nakrájený stroužek česneku.

2
Hotovo

Vložíme i omyté krevety, zalijeme bílým vínem a posypeme hrubozrnnou solí. Krevety upravujeme na vyšší teplotu po kratší dobu (asi 7 minut z každé strany).

3
Hotovo

Teplem krevety začnou růžovět a stáčet se. Před koncem varu posypeme nasekanou petrželkou a přelijeme citrónovou šťávou.

Hodnocení receptu

Ohodnoťte tento recept jako první!
Čekankové rizoto
předchozí
Čekankové rizoto
Penne s ricottou a rajčaty
další
Penne s ricottou a rajčaty
Čekankové rizoto
předchozí
Čekankové rizoto
Penne s ricottou a rajčaty
další
Penne s ricottou a rajčaty

Přidejte komentář