0 0
Krevety White Tiger

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 g krevety White Tiger
150 ml bílé víno
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
1 česnek stroužek
petrželka
olivový olej
sůl hrubozrnná

Bookmark this recipe

You need to or Register to bookmark/favorite this content.

Krevety White Tiger

Gamberi White Tiger

Features:
  • s alkoholem

Zde Vám představuji jednu z mnoha možných příprav krevet. Hlavní předností tohoto receptu je, že vynikne jejich přirozená chuť a kvalita.

  • 20min
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Pojďme si spolu připravit Krevety White Tiger. Navrhuji Vám zařadit tento snadný a rychlý, ale velmi dobrý pokrm do silvestrovského menu. Buď jako předkrm či součást druhého chodu, pokud hodláte připravovat chody na bázi ryb.

Já osobně krevety připravím jako předkrm, ale často je vařím i jako druhý chod večeře pro manžela v průběhu pracovního týdne a jsou vždy velmi pozitivně hodnoceny.

Vždy používejte kvalitní ingredience, chutě budou zvýrazněny a požitek z jídla bude větší. V tomto případě se jedná o správný výběr krevet, citrónu, oleje a vína.



TIPY: Hlavně nevylévejte omáčku, která Vám vznikne při přípravě krevet v pánvičce! Postačí, když opečete bílý chléb a touto šťávou ho přelijete, pochutnáte si podruhé 🙂

Pro pár rad ohledně výběru, skladování a vyloupávání krevet si můžete přečíst článek, který je k dispozici v sekci Tutoriály nebo na následujícím odkazu:

Jak na krevety





You need to or Register to bookmark/favorite this content.

Steps

1
Done

Mražené krevety necháme nejprve rozmrazit. Ať čerstvé či rozmražené pak dobře omyjeme pod tekoucí vodou. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme na jemno nakrájený stroužek česneku.

2
Done

Vložíme i omyté krevety, zalijeme bílým vínem a posypeme hrubozrnnou solí. Krevety upravujeme na vyšší teplotu po kratší dobu (asi 7 minut z každé strany).

3
Done

Teplem krevety začnou růžovět a stáčet se. Před koncem varu posypeme nasekanou petrželkou a přelijeme citrónovou šťávou.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Čekankové rizoto
previous
Čekankové rizoto
Penne s ricottou a rajčaty
next
Penne s ricottou a rajčaty
Čekankové rizoto
previous
Čekankové rizoto
Penne s ricottou a rajčaty
next
Penne s ricottou a rajčaty

Add Your Comment