Čerstvé bezvaječné picchiarelli

Připravte si nejsnadnější a nejrychlejší čerstvé těstoviny podle tohoto domácího umbrijského receptu!
Celkem budete potřebovat pouhé 3 ingredience, 30 minut času na přípravu, 3 minuty na var těstovin a žádný lis na těsto, pouze ruce!
Picchiarelli jsou ve středoitalském regionu, Umbrii, velmi oblíbené domácí čerstvé těstoviny, které vaří místní babičky k obědu svým rodinám. Ačkoli se v Itálii připravují hojně i těstoviny koupené, ty domácí se poznají okamžitě s prvním soustem a jsou jednoznačně oblíbenější.
Picchiarelli mohou být vaječné či bezvaječné. Zde Vám představím ty bezvaječné. Ať si doma zkusíte, jak dobré mohou být ty nejjednodušší těstoviny!
V jakém receptu je můžete například uplatnit? Vyzkoušejte:
Picchiarelli s masovou omáčkou
Ingredience:
- 500 g polohrubé mouky
- teplá voda
- špetka soli
Postup:








You need to Login or Register to bookmark/favorite this content.
panecku! toto sa volaju u nas sulanie, robia sa len na Vianoce a varievali ich este nase stare matere 🙂