Ingredience
-
200 g hořká čokoládatabulková, 60%
-
100 g třtinový cukr
-
50 g škrobkukuřičný
-
40 g cukrkrystal
-
80 g hořké kakao holandského typu
-
150 ml mlékona jeden šálek
Úvod
Milujete krémovou horkou čokoládu? Takovou tu, která se v žádném případě nepodobá kakau, protože ji musíte ze šálku vybírat lžičkou? Chodíte do kavárny, jen abyste si ji zase dali? Postupováním podle tohoto návodu si připravíte směs na horkou čokoládu sami doma za pouhých 10 minut! V tomto krátkém čase připravíte více prášku, takže vyzbyde na dalších 20 šálků! Domácí horká čokoláda Vám kromě své skvělé chuti poskytuje možnost využít několika výhod:
- To, co je připravené doma, je vždy nejlepší. Můžete si zvolit vlastní ingredience vysoké kvality (od čokolády až po mléko). V případě čokolády vyberte čokoládu s obsahem kakaa minimálně 60 %, mléko si můžete vybrat například čerstvé od své oblíbené značky.
- Když na ni máte chuť, nemusíte nikam chodit a vychutnáte si ji v domácím pohodlí.
- Budete ji mít k dispozici na mnoho dalších chvil, kdy si budete chtít odpočinout a zahřát se horkou čokoládou.
- Lze ji také hezky zabalit a dát jako dárek někomu, kdo má čokoládu rád.
Mám pro Vás jeden tip, který je užitečný. Jelikož je Domácí horká čokoláda z pravé tabulkové čokolády, mohla by tát, proto nenechávejte sklenici na teplém místě. Není však nutné ji dávat do lednice. Kdo z Vás si ji jde připravit hned teď? Jakmile ucítíte vůni té bublající pravé čokolády, budete si jisti, že jste na správné cestě. O čemž Vás také přesvědčí ti, kdo Vaši čokoládu ochutnají. Nebudete litovat! Přeji Vám dobrou chuť!
Pro další recepty jděte na:
Dále Vás může zajímat:
Náš eShop s výjimečnými italskými víny
You need to Login or Register to bookmark/favorite this content.
Kroky
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|