Ingredience
-
600 ml rajčatový protlak
-
1/2 cibule
-
90 g mrkev1 mrkev
-
1 stonek řapíkatý celer
-
80 g pancetta
-
150 ml smetana na vaření
-
olivový olejextrapanenský
-
sůl
Úvod
Jsem máma, ale vařit chci tak dobře jako babičky. Mám tedy náročný cíl, ale když se mi k němu (dle názoru těch, kdo ochutnají) podaří alespoň trošku přiblížit, mám radost. A stejně tak ráda se s Vámi o takový dobrý recept podělím. A tak je tu Omáčka La Buonissima!
Název této omáčky jsem zvolila sama kvůli tomu, že výsledná chuť je skutečně výborná. Jinak, pokud byste chtěli vědět, jak by omáčku nazvali v Itálii (recept je inspirován italskými domácími recepty), tak by to bylo Sugo al pomodoro, pancetta e panna, česky tedy Rajčatová omáčka s pancettou a smetanou. Je to varianta rajčatové omáčky, která obsahuje takové ingredience, které zajistí jemnou a lahodnou chuť. Pokud navíc vaříte s láskou a dodržujete zásadu pomalého varu po delší dobu, skvělý výsledek se dostaví na 100 %. Snad se mezi Vámi najde i někdo další, kdo si ji oblíbí. Přeji dobrou chuť!
Navštivte také náš nový eShop!
You need to Login or Register to bookmark/favorite this content.
Kroky
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|