Ingredience
-
500 g telecí kýta
-
2 mrkev
-
2 stonky řapíkatý celer
-
1/2 bílá cibule
-
2 l voda
-
sůlhrubozrnná
Úvod
Uvařte si se mnou telecí vývar, který Vám bude základem pro různé pokrmy. Nabízím Vám zde ten nejjednodušší možný postup s minimem ingrediencí tak, aby byl vývar stále výborný. Mám totiž ráda praktické recepty. Z toho samého důvodu jsem zvolila i var masa v tlakovém hrnci, jelikož zabere méně času. Pokud budete vařit maso v normálním hrnci, var bude trvat 2 – 2,5 hodiny.
Základem je výběr kvalitního telecího masa. Jen tak dosáhnete skvělé chuti.
K čemu Vám bude telecí vývar dobrý? Můžete ho použít na vynikající Vitello tonnato nebo Tortellini ve vývaru.
Pozn.: Tortellini ve vývaru se připraví tak, že čerstvé tortellini vaříte ve vývaru zhruba 5 minut a ihned podáváte jako polévku s tortellini. Možná to působí příliš jednoduše, ale Tortellini ve vývaru Vám budou chutnat, ne nadarmo se v Itálii podávají jako slavnostní první chod.
You need to Login or Register to bookmark/favorite this content.
Kroky
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|