Ingredience
-
15 g mátačerstvá
-
2 sáčky zelený čaj
-
4 lžíce cukr
-
1,2 l voda
Úvod
Často doma připravuji mátový čaj, protože nám moc chutná a navíc je zdravý – podporuje trávení. Ještě jsem nikdy nekoupila mátový čaj v nálevových sáčcích, nejraději používám čerstvou mátu, díky té krásné vůni, která se při přípravě čaje všude kolem line. To, co připravuji, je ve skutečnosti kombinace zeleného čaje a máty, protože když jsem jej chtěla udělat poprvé, napadlo mě se inspirovat marockým mátovým čajem. V Maroku je takový čaj štědře slazen cukrem a je symbolem pohostinnosti. Zajděte do svého obchodu a kupte si také čerstvou mátu, tento čaj Vám velmi snadno zachutná! 🙂
Pozn.: Máta není doporučována kojícím ženám, jelikož může snížit množství mateřského mléka.
You need to Login or Register to bookmark/favorite this content.
Kroky
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|