Velikonoce

Buonissimo.cz Vám přeje krásně strávené Velikonoce!
Pro hlavní velikonoční chod Vám nabízím recept na Jehněčí Buonissimo s artyčoky po římsku. K rozhodnutí Vám představit právě tento italský recept mě vedl fakt, že pečené jehněčí maso a artyčoky jsou kromě vajec připravených na různé způsoby v Itálii jedním z nejčastějších pokrmů typických pro Velikonoce. Tyto dvě hlavní ingredience – jehněčí a artyčoky jsou připravovány v mnoha italských regionech od severu po jih. Ač se může zdát úprava masa na první pohled nezajímavá kvůli absenci omáčky, na kterou jsme z české kuchyně zvyklí, výsledek je opravdu delikátní a vhodný pro slavnostní oběd k oslavě nejdůležitějšího křesťanského svátku. Nejlepším důkazem pro Vás bude vlastní ochutnání. Budete tak mít možnost se přesvědčit o dokonalém prolnutí chutí. Nechte se vést mým fotografickým návodem a skvělý a výživný velikonoční pokrm budete mít na stole.
Pokud máte na Velikonoční pondělí vajíček natvrdo hodně, možná oceníte recept na Vejce plněná cuketou.
Doufám, že si pochutnáte a Velikonoce si užijete.
Dobrou chuť a veselé Velikonoce!
You need to Login or Register to bookmark/favorite this content.