https://www.buonissimo.cz
  • Přihlásit se
  • Zaregistrovat se
  • Košík je prázdný
  • Home
  • Novinky
  • Recepty
  • Burroliva
  • Články
    • Tutoriály
  • Kdo jsem
  • Kontakt
  • Home
  • Novinky
  • Recepty
  • Burroliva
  • Články
    • Tutoriály
  • Kdo jsem
  • Kontakt
  • Home
  • Velikonoce
  • Velikonoce

Velikonoce

Posted on Bře 25th, 2016
by Jiřina Atanasi Ječná
Kategorie
  • Velikonoce
Velikonoce

 

Buonissimo.cz Vám přeje krásně strávené Velikonoce!

Pro hlavní velikonoční chod Vám nabízím recept na Jehněčí Buonissimo s artyčoky po římsku. K rozhodnutí Vám představit právě tento italský recept mě vedl fakt, že pečené jehněčí maso a artyčoky jsou kromě vajec připravených na různé způsoby v Itálii jedním z nejčastějších pokrmů typických pro Velikonoce. Tyto dvě hlavní ingredience – jehněčí a artyčoky jsou připravovány v mnoha italských regionech od severu po jih. Ač se může zdát úprava masa na první pohled nezajímavá kvůli absenci omáčky, na kterou jsme z české kuchyně zvyklí, výsledek je opravdu delikátní a vhodný pro slavnostní oběd k oslavě nejdůležitějšího křesťanského svátku. Nejlepším důkazem pro Vás bude vlastní ochutnání. Budete tak mít možnost se přesvědčit o dokonalém prolnutí chutí. Nechte se vést mým fotografickým návodem a skvělý a výživný velikonoční pokrm budete mít na stole.

Pokud máte na Velikonoční pondělí vajíček natvrdo hodně, možná oceníte recept na Vejce plněná cuketou.

Doufám, že si pochutnáte a Velikonoce si užijete.

Dobrou chuť a veselé Velikonoce!

You need to Login or Register to bookmark/favorite this content.

Jiřina Atanasi Ječná

Přidejte komentář Zrušit odpověď na komentář

Úvodem

Úvodem

Co řeknete, když Vám něco zachutná? V italštině po ochutnání něčeho lahodného zazní obvykle: „buonissimo“. Prostřednictvím blogu Buonissimo.cz Vám již 5 let předávám zejména italské recepty, které mě oslovily a stále se k nim vracím, když vařím pro svého manžela, děti i přátele. Poznejte se mnou skvělé tradiční i moderní chutě vyhlášené italské kuchyně, aby pro Vás jídlo bylo vždy příjemným zážitkem.

Dobrou chuť! / Buon appetito!

Jiřina Atanasi Ječná

SLEDUJTE NÁS

Sledujte nás na Instagramu

Nejoblíbenější recepty

  • Jak připravit kalamáryJak připravit kalamáry
  • Fazolový salátFazolový salát
  • Pomerančový koláčPomerančový koláč

  • Home

BUONISSIMO.CZ | VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA | © 2015-2021