https://www.buonissimo.cz
  • Přihlásit se
  • Zaregistrovat se
  • Košík je prázdný
  • Home
  • Novinky
  • Recepty
  • Burroliva
  • Články
    • Tutoriály
  • Kdo jsem
  • Kontakt
  • Home
  • Novinky
  • Recepty
  • Burroliva
  • Články
    • Tutoriály
  • Kdo jsem
  • Kontakt
  • Home
  • Články
  • Jak zhubnout po svátcích

Jak zhubnout po svátcích

Posted on Led 5th, 2016
by Jiřina Atanasi Ječná
Kategorie
  • Články

Pokud jste si dali předsevzetí, že zhubnete nějaké to kilo, které se mohlo objevit v průběhu oslav Vánoc a Silvestra, mám tu pro Vás některé tipy, jak toho snáze docílit:

  • Nevynechávejte jídla. Neměli byste trpět hlady, Vaše kondice by se mohla snížit a metabolismus zpomalit.
  • Vypijte alespoň 2 l neperlivé vody za den. Snáze toho dosáhnete, pokud budete pít u každého jídla. Vyhněte se slazeným nápojům a alkoholu.
  • Konzumujte dostatek ovoce a zeleniny. Zeleninu byste si měli dát k obědu i večeři.
  • Snídaně: zvolte jogurt, cereálie, celozrnné pečivo s marmeládou (bez másla), zelený či ovocný čaj
  • Dopolední svačina: 1 ks ovoce
  • Oběd: jednu porci těstovin s nízkým obsahem tuku můžete doplnit druhým chodem s bílkovinou (masem, rybou, sýrem), ale bílkoviny nekombinujte. Vhodným pokrmem může být např: Penne s ricottou a rajčaty
  • Večeře: můžete si dát bílkovinu, chléb nebo jiné pečivo, ale dříve než ve 21 h. Ideální večeří, která Vám poskytne hodně výživy je: Zeleninová polévka. Po polévce si můžete dát např: Krevety White Tiger, Bramborovou kaši po italsku nebo Fazolky na česneku a olivovém oleji. Pokud si chcete dát pouze jeden chod, zvolte třeba Pečené kuře s bramborami.
  • Nezapomeňte na fyzickou aktivitu dle Vašich možností a denního kalorického příjmu. Při fyzické aktivitě dodávejte tělu dostatek tekutin.

You need to Login or Register to bookmark/favorite this content.

Jiřina Atanasi Ječná

Přidejte komentář Zrušit odpověď na komentář

Úvodem

Úvodem

Co řeknete, když Vám něco zachutná? V italštině po ochutnání něčeho lahodného zazní obvykle: „buonissimo“. Prostřednictvím blogu Buonissimo.cz Vám již 5 let předávám zejména italské recepty, které mě oslovily a stále se k nim vracím, když vařím pro svého manžela, děti i přátele. Poznejte se mnou skvělé tradiční i moderní chutě vyhlášené italské kuchyně, aby pro Vás jídlo bylo vždy příjemným zážitkem.

Dobrou chuť! / Buon appetito!

Jiřina Atanasi Ječná

SLEDUJTE NÁS

Sledujte nás na Instagramu

Nejoblíbenější recepty

  • Jak připravit kalamáryJak připravit kalamáry
  • Fazolový salátFazolový salát
  • Pomerančový koláčPomerančový koláč

  • Home

BUONISSIMO.CZ | VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA | © 2015-2021