0 0

Bramborová kaše po italsku

Pure di patate

Vlastnosti:
  • vegetariánské
  • Porce 4
  • Snadné

Ingredience

Úvod

Sdílet

Až ochutnáte Bramborovou kaši po italsku, už ji nikdy nepřipravíte jinak! Tato výživná, zdravá a chuťově výrazná bramborová kaše se připravuje klasicky jako příloha, může být základem pro další pokrmy nebo je vynikající i jen samotná! Kombinace brambor a italských ingrediencí, jakými jsou nejtvrdší italský sýr a extrapanenský olivový olej, je prostě dokonalá! V Itálii se tedy používá tato verze bramborové kaše. Dostává punc luxusnějšího pokrmu, než jakým obyčejná kaše z brambor je. Můžete si množství ingrediencí upravit podle vlastní chuti. Ničemu se meze nekladou! Pokud jste Vy a Vaše děti dosud z kombinace bramborové kaše a masa preferovali právě maso, nyní se to může dramaticky změnit. Pro hedvábnou konzistenci bramborové kaše můžete použít tyčový mixér nebo brambory s ostatnámi ingrediencemi našťouchat.
Vyzkoušejte sami, dejte ochutnat svým blízkým a pište mi Vaše názory!


You need to or Register to bookmark/favorite this content.

Kroky

1
Hotovo

Brambory uvaříme (v tlakovém hrnci se uvaří pouhých 15 minut) a nastrouháme si parmezán.

2
Hotovo

K vařeným bramborám přilijeme extrapanenský olivový olej, mléko, přisypeme parmezán a osolíme.

3
Hotovo

Brambory rozmačkáme nebo ručním mixérem vše rozmixujeme na hladkou kaši. Naše super krémovitá Bramborová kaše po italsku je připravena ke konzumaci.

Hodnocení

Buďte první, kdo k tomuto receptu přidá hodnocení
Košíčky z parmazánu s lososem a rukolou
předchozí
Košíčky z parmazánu s lososem a rukolou
Domácí horká čokoláda
další
Domácí horká čokoláda
Košíčky z parmazánu s lososem a rukolou
předchozí
Košíčky z parmazánu s lososem a rukolou
Domácí horká čokoláda
další
Domácí horká čokoláda

Přidejte komentář